Garantii si service

Toate produsele comercializate de eget.ro beneficiaza de garantie in conditiile Legii 449/2003. Conditiile acordarii garantiei difera de la caz la caz, pentru persoane fizice, respectiv, pentru persoane juridice.

Garantia se efectueaza pe baza facturii. In acest sens, garantia va fi acordata diferentiat, in conditiile legislatiei speciale privind garantiile produselor, respectiv, in conditiile Codului Civil.

Certificatele de garantie contin toate informatiile necesare despre modul de asigurare a garantiei, perioada de garantie si informatiile necesare pentru contactarea centrelor de service autorizate de producatori. Acestea se elibereaza odata cu achizitionarea produselor si se inmaneaza la momentul ridicarii sau livrarii produselor.

Va rugam ca, in cazul in care ati primit produsul fara instructiuni de utilizare si/sau certificat de garantie sa reclamati lipsa acestora in cel mult 48 de ore de la primirea produsului.

Pentru a beneficia de garantie trebuie sa aveti bonul fiscal sau factura in original si certificatul de garantie (daca acesta a fost emis).

Daca intampinati dificultati in utilizarea produselor achizitionate de subscrisa, va recomandam sa consultati cu atentie manualul de utilizare al produsului.

Garantia este exclusa in cazurile in care lipsa de conformitate rezulta din:

  • produsele prezinta lovituri, crapaturi, etc;
  • au fost efectuate modificări sau adaptări neprevăzute sau neautorizate de Producator sau au fost realizate fără respectarea recomandărilor tehnice ale acestuia;
  • defecţiunea se datorează neglijenţei utilizatorului sau nerespectării recomandărilor din ghidul de utilizare şi întreţinere;
  • nerespectarea de către cumpărător a condiţiilor de manipulare, instalare, utilizare şi întreţinere precizate în instrucţiunile ce însoţesc produsul la livrare;
  • incredinţarea utilajului spre a fi reparat altor persoane sau firme neautorizate;
  • utilizarea unor accesorii incompatibile cu produsul şi care influenţează modul de funcţionare, performanţele şi durabilitatea acestuia;

Solutionarea garantiilor dureaza 15 zile calendaristice de la receptionarea produsului de catre unitatea service. Produsele iesite din garantie vor fi reparate in termen de maxim 30 de zile.

Orice produs trimis catre service va trebui sa fie trimis intr-o cutie de carton, curatat, fara carburant sau ulei in rezervorul acestuia. Cheltuielile de livrare catre service si retur vor fi suportate de catre eget.ro in primele 14 zile de la primirea produsului . Daca service-ul constata ca produsele sunt deteriorate sau modificate de catre client, clientul se obliga sa achite contravalorea serviciului de constatare cat si reparatiile in cazul in care este de acord cu acestea.

Clientul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului in oricare dintre urmatoarele cazuri:

  • daca nu beneficiaza nici de repararea, nici de inlocuirea produsului;
  • daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp de maxim 15 zile calendaristice; c) daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie, fara inconveniente semnificative pentru client.

Clientul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora.


Va rugam sa completati formularul de mai jos, pentru remedierea situatiei

Livrare rapida incepind de la 25.00 RON

Returnare in timp de 30 zile

Achitare securizata 100%

Desfacerea coletului la livrare