Returnarea produselor

Returnarea produselor.

Conform legislatiei in vigoare clientul are dreptul de a se retrage din contract in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua in care dumneavoastra sau o parte terta indicata de catre dumneavoastra intra in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati pe adresa de e-mail reclamatii@eget.ro


Politica de retur.

Produsele care vor fi returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite.

Nu vom accepta: produse al caror ambalaj a fost deschis, care prezinta urme de folosire, uzura, lipsesc accesorii ale acestora, prezinta zgarieturi, loviri, etc.

Returul se va face in ambalajul original al produsului, cu etichetele intacte, cu certificatul de garantie in original (in cazul in care a fost atasat).

Nerespectarea conditiilor de mai sus duce la refuzul returului.

Consumatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. In conformitate cu prevederile pct. 47 din Directiva 2011/83/UE consumatorul va purta responsabilitatea in cazul diminuarii valorii bunurilor in cazul in care isi exercita dreptul de retragere dupa ce a utilizat bunul intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii, caracteristicilor si modului de functionare a acestuia. Pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare al bunurilor, consumatorul va trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin. Prin urmare, in timpul perioadei de retragere va recomandam sa manuiti si sa inspectati bunul cu grija necesara.

De asemenea, cu titlu de recomandare, va rugam sa aveti in vedere ca, pentru a returna produsele, ele trebuie sa fie pe cat posibil in ambalajul original, insotite de factura fiscala si/sau bonul fiscal de achizitie, precum si de documentatia aferenta (fise tehnice, manuale de utilizare, documentatie tehnica, certificate de garantie si/sau conformitate).

Conditiile de retur aplicabile situatiei in care nu v-ati indeplinit obligatia de a va exercita dreptul de retragere in conditiile legii, nu afecteaza in niciun fel dreptul legal de retragere din contractul la distanta.

In cazul livrarii prin curier, va recomandam sa refuzati primirea coletelor al caror ambalaj este deformat/deteriorat, in vederea eliminarii riscului de a primi un produs neconform si in vederea diminuarii timpului de inlocuire a produsului.


Consecintele retragerii.

Daca va retrageti, vom rambursa catre dumneavoastra sumele primite. Vom efectua rambursarea folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia principala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. Rambursarea sumelor achitate de catre dumneavoastra se va face in 30 zile de la data primirii produsului/produselor returnat(e).

Costul returnarii produselor va fi suportat de catre dumneavoastra. Aveti posibilitatea de a returna produsele in termen de maximum 14 zile si direct la sediul nostru situat in: Aktiv Power Buisiness Center, Sos Bucuresti-Urziceni nr.38A, Afumati, Ilfov

Consumatorul poate solicita un alt produs la un pret echivalent celui returnat(sau returnate, in caz ca sunt mai multe). Noi vom suporta cheltuielile de retur, atunci cand returul produselor se datoreaza unor motive imputabile producatorului.


Formular de retragere.

Livrare rapida incepind de la 25.00 RON

Returnare in timp de 30 zile

Achitare securizata 100%

Desfacerea coletului la livrare